Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry

Kilpailut & Lajit

Ralli

Kari Hämäläinen päätti rallikauden 2020  kotikisassaan Rantarallissa Lauantaina 3.10-20.oli ohjelmassa Mynämäen mielenkiintoisilla teillä ajettava Rantaralli. Tähän F-Rallisarjan viimeiseen osakilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 108 kilpailijaparia. Rallissa ajettiin yhteensä 6 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on nafti 70 kilometriä.Ralli starttasi Mynämäen lukiolta, Keskuskatu 19 lauantaina klo 10:01 ja ennen huoltotaukoa ajettiin neljä erikoiskoetta. Tauon jälkeen oli vuorossa loput kaksi erikoiskoetta ja maaliin Mynämäen lukioille saavuttiin klo 18 aikoihin.Rallin järjesti Naantalin Urheiluautoilijat ry, jota myös Kari Hämäläinen ja kartturi Marko Kuusisto edustavat. Lähdimme oman seuran kisaan iloisella asenteella.

Jukka Laine, ajaa rallia ja jokamiesluokkaa.

Karting

Sisäradalla on aikuisten ja lasten autot sekä yksi tandem auto,eli lapsi pääsee aikuisen kyytiin. Lasten autolla pääsee ajamaan kun pituutta on 130cm. Lapset ja aikuiset ajavat erikseen.

Ulkoradalla ajetaan Turku Kartingin omilla autoilla,mutta sopimalla pääsee ajamaan myös omalla autolla.

NaSU:lla on kolme juniori jäsentä, jotka ajavat kartingia.

Sim racing eli Digiautourheilu

FinRx Atlanta race kuva- Merikalla

FiSRA järjestää mm. Digitaalisen autourheilun SM sarjan yhdessä AKK:n kanssa. 

Yksi tapa saada lajista tuntumaa on katsoa lähetyksiä, joita lajin parista tulee useita viikoittain. Ohessa linkki FinRX:n ja FiSRAn yhdessä järjestämän rallicross -sarjan viimeiseen osakilpailuun, jossa Naantalin Seudun Urheiluautoilijoiden 13 vuotias Jarno Leskinen pärjäsi hienosti ja varmisti sarjan mestaruuden

Kilpailukooste Jarnon ajot on kohdassa 17 min 30 s, sekä Finaali kohdassa 1 h 32 min 15 s.Jarno on isän kertoman mukaan lajia jo kauan harrastanut.

Jokamiesluokka

 

Nuoret, naiset, Seniorit , Yleinen ja EVK.

Ajamaan pääsee jo 15 vuotiaana ja ajot saavat jatkua yli 60 vuotiaaksi. Mukana voi olla koko perhe ja kilpakumppaneista tulee helposti kavereita ja vaikka vähän kauempaa