Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry

RANTARALLI

ON KIITOKSEN AIKA!

 

KASITIEN KATSASTUS XLV Rantaralli kiittää tukijoita, kilpailijoita, toimitsijoita, yleisöä ja kaikkia muita kilpailuun osallistuneita arvokkaasta mukana olosta. Teitä jokaista tarvittiin Rantarallin läpiviemiseksi!

 

KIITOS!

 

AIKATAULU

 

Ensimmäinen kilpailija lähtee Mynämäen lukiolta klo 9:01

EK1 9:44

EK2 10:08

EK3 10:46

Tauolle Mynämäkeen 11:31

Tauolta Mynämäestä 12:31

EK4 12:57

EK5 13:40

EK6 14:09

Maaliin Mynämäelle klo 14:48

Ilmoittautuminen on päättynyt ja saimme mukaan 117 kilpailijaa, joista 11 on tasanopeuskilpailijoita. Ihan kunnon kilpailua tästä kyllä syntyy.

 

Rallipaketit ovat siis myynnissä keskiviikosta 28.9.2022 alkaen seuraavasti:

Shell Laitila, Eurantie 1, Laitila

Lemun Portti, Kustavintie 1161, Lemu

Jussin Grilli, Lepistöntie 2, Mynämäki

Neste Vesilaitoksentie, Vesilaitoksentie 2, Raisio

 

Rallipaketin hinta 15,- (varaa käteismaksu), sisältää 2 kpl pääsylippuja, reittikartan, lähtöluettelon, rallitarran ja rallilehden Kaasujalkakassissa. Rallipaketilla säästät 5 euroa, koska yksittäislippu EK:lle 10 € / hlö, maksu myöskin ainoastaan käteisellä.

 

Lokakuun alkuun on luvattu upeaa aurinkoista syyskeliä, tervetuloa nauttimaan kilvanajosta hienoille erikoiskokeille!

Lisää liiketoimintasi kilpailuedut tähän ja kerro mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen ja parhaan. Kuvaa tekstissä, miksi asiakkaidesi kannattaa valita juuri sinun tuotteesi tai palvelusi ja mitä etuja he saavat ostamalla tuotteita. Kirjoita omin sanoin, muotoile ja paina Valmis.

Vuoden 2022 Rantarallin yhteistyökumppaniksi on varmistunut hyvän yhteistyön tuloksena, toisen kerran Mynämäkeläinen, Kasitien katsastus.Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ovat erittäin iloisia tästä tulevasta yhteistyöstä.

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry:n järjestämä Kasitien Katsastus XLV Rantaralli ajetaan lauantaina 1.10.2022. Järjestelyt ovat jo nyt varsin hyvässä mallissa, vaikka aikaa itse kilpailuun on vielä yli puoli vuotta.

6 erikoiskokeen Historic Rally Trophy -osakilpailun reitti on valmis ja kilpailukeskuksena toimii tuttuun tapaan Mynämäen lukio.

Kilpailu ajetaan samalla Kuplapaja VW Rally Series- ja BMW Rallisarjan osakilpailuna ja mukana on myös Tasanopeusluokka ja Historic Näytösajo –luokka.

Seuraa tiedotustamme Rantarallista NaSUn nettisivuilla sekä Facebookissa.