Mika Korhonen / Tommi Koskinen eli KorKo Racing

Molemmat vuonna 1966 syntyneet ovat aloittaneet ralliautoilun vuonna 1985. Ensimmäinen yhteinen ralli Salon miniralli, jonka jälkeen muutamia yhteisiä kilpailuja.

Mika ajoi F-Cuppia Opel Mantalla 1991-1993 veljensä kartturoimana sekä paljon sprinttejä hyvällä menestyksellä.

Vuonna 1995 alla oli Mitsubishi Lancer ja ison N-ryhmän Suomen mestaruus.
Englannin sarjaa myös ajettu kohtuullisella menestyksellä.

Tommi ajoi myös muutamia kilpailuja Ford Escortilla ja Mitsulla 4 kisaa.
Pitkä tauko välissä ja sitten hankittiin yksissä tuumin Honda Civic Type R.

2022 Senioreiden 5. F-Cup

N.300 hevosvoimainen F-Ryhmän auto kaudelle 2023,jossa:
Uusi 2,4L moottori
Rieger alusta
Sadev sekventiaalivaihteisto
Alcon jarrut

Tarkoitus ajaa 2023 F-Cup Senioreissa sekä joitain satunnaisia kisoja.

Yhteistyö kumppanit
MAD-CROC
RT-MUURAUS OY
LSK-MACHINE OY
LVI-KALLIO OY

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat eli tuttavallisemmin NaSU, on toiminut autourheilun parissa toimintansa alusta alkaen, eli vuodesta 1968. Seuran kotipaikkana toimii Naantalin kaupunki Varsinais-Suomessa. Jäsenistöä on Naantalin lisäksi Raisiosta, Turusta, Maskusta ja myös useasta muusta ympäristökunnasta. Jäseniä seuralla on nykyisin n. 150. Seuran kerhotila ja varasto sijaitsevat osoitteessa Luonnonmaantie 138, 21100 Naantali. Kerhotilassa kokoontuvat niin seuran hallitus kuin eri jaostotkin. Hallituksen jäsenille voit soittaa tai lähettää sähköpostilla kyselyitä koulutuksista ja kilpailuista, ilmoittautumisia kursseille ja toimitsijatehtäviin sekä muita tiedusteluja.

NaSU järjestää vuosittain 2-3 autourheilukilpailua. Kilpailut ovat autosuunnistuksessa Armonlaakson ajot, rallissa Rantaralli sekä jokamiehenluokassa Naantalin JM. Jäsenistölle pyritään myös järjestämään ns. jäsentenvälisiä kilpailuja, joissa voi kilpailla myös vähän tavallisemmalla kalustolla.

Kilpailijoina menestyneiden lisäksi nasulaiset ovat myös arvostettuja kilpailujen järjestäjiä. Toiminnan jatkuvuudeksi ja seuramme kehittymiseksi toivotamme autourheilutoiminnasta (toimitsijatyö tai kilpaileminen) kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi seuramme jäseniksi. Seuramme kokeneet kilpailijat ja kilpailun järjestäjät auttavat Sinua mielellään sisälle autourheilun mielenkiintoiseen ja vauhdikkaaseen maailmaan.

Seuran jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemus kaavakkeen, jonka löydät kohdasta jäsenasiat.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.