Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat eli tuttavallisemmin NaSU, on toiminut autourheilun parissa toimintansa alusta alkaen, eli vuodesta 1968. Seuran kotipaikkana toimii Naantalin kaupunki Varsinais-Suomessa. Jäsenistöä on Naantalin lisäksi Raisiosta, Turusta, Maskusta ja myös useasta muusta ympäristökunnasta. Jäseniä seuralla on nykyisin n. 150. Seuran kerhotila ja varasto sijaitsevat osoitteessa Luonnonmaantie 138, 21100 Naantali. Kerhotilassa kokoontuvat niin seuran hallitus kuin eri jaostotkin. Hallituksen jäsenille voit soittaa tai lähettää sähköpostilla kyselyitä koulutuksista ja kilpailuista, ilmoittautumisia kursseille ja toimitsijatehtäviin sekä muita tiedusteluja.

NaSU järjestää vuosittain 2-3 autourheilukilpailua. Kilpailut ovat autosuunnistuksessa Armonlaakson ajot, rallissa Rantaralli sekä jokamiehenluokassa Naantalin JM. Jäsenistölle pyritään myös järjestämään ns. jäsentenvälisiä kilpailuja, joissa voi kilpailla myös vähän tavallisemmalla kalustolla.

Kilpailijoina menestyneiden lisäksi nasulaiset ovat myös arvostettuja kilpailujen järjestäjiä. Toiminnan jatkuvuudeksi ja seuramme kehittymiseksi toivotamme autourheilutoiminnasta (toimitsijatyö tai kilpaileminen) kiinnostuneet henkilöt tervetulleiksi seuramme jäseniksi. Seuramme kokeneet kilpailijat ja kilpailun järjestäjät auttavat Sinua mielellään sisälle autourheilun mielenkiintoiseen ja vauhdikkaaseen maailmaan.

Seuran jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemus kaavakkeen, jonka löydät kohdasta jäsenasiat.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *