Rantaralli

XLVII Rantarallin kilpailijoille, katsojille ja toimitsijoille

Naantalin Seudun Urheiluautoilijat ry:n järjestämä XLVII Rantaralli 8.6.2024 on järjestyksessään jo 47. Rantaralli.Vuoden 2024 pääyhteistyökumppaneina toimivat Neste liikenneasemat Lieto, Naantali, Mynämäki, Raisio, Uusikaupunki ja Taivassalo.

Tämänvuotinen kilpailu on F-Cupin neljäs osakilpailu. F-Cup on valtakunnallinen kuusi osakilpailua käsittävä rallisarja. Kilpailu on myös ulkomaisen osallistumisen mahdollistava NEAFP. Lisäksi XLVII Rantaralli on Alue 7:n aluemestaruuskilpailu, missä paikalliset kuskit näyttävät taitonsa.

Kilpailussa on mukana sekä ennakkotutustuttavia kilpailuluokkia, joiden kilpailijaparit kiertävät reitillä jo perjantaina tekemässä nuottejaan, että perinteisiä ”pimeään”, ilman nuotteja ajavia kuljettajia.
Nuotitus tapahtuu siviiliautolla ja tieliikennelakia, nopeusrajoituksia, sekä varovaisuutta ja huomaavaisuutta noudattaen.

Rallikaravaani starttaa reitille Mynämäen seurakuntatalon pihalta lauantaiaamuna klo 9. Ensimmäinen kilpailijapari starttaa reitille klo 10.01 jatkuen tämän jälkeen minuutin välein.

Reitti koostuu tänäkin vuonna kuudesta enemmän tai vähemmän tutusta erikoiskokeesta ja pitää sisällään 59 erikoiskoekilometriä. Yhteensä reitillä on pituutta 165 km ja ensimmäistä kilpailijaparia odotellaan saapuvaksi maaliin seurakuntatalon pihalle kolmen jälkeen iltapäivällä.

Rallikilpailun järjestäminen on suuri ponnistus seurallemme. Ilman naapuriseurojen panosta ja talkoolaisia sekä erinomaisia yhteistyökumppaneita emme tästä selviäisi, kilpailupäivän aikana varovaisenkin arvion mukaan reitin varrella ja kilpailukeskuksessa häärii lähes 500 vapaaehtoista talkoolaista.
Haluankin tässä yhteydessä kiittää kaikkia järjestelyyn osallistuneita, yhteistyökumppaneita, tiekuntia, naapuriseuroja, talkoolaisia ja viranomaisia. Ilman teitä tämäkin kilpailu olisi vain toteutumaton haave

 

XLVII Rantarallin 8.6.24 pääyhteistyökumppaneina ovat:

NESTE Liikenneasemat

Lieto, Mynämäki, Naantali, Raisio, Taivassalo ja Uusikaupunki.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.